2/4/10

RAD7.0 Failure on Vista

You have installed RAD on Vista Pista.
But, somehow, when you try to load or open up ur RAD IDE, you got the following error -

eclipse.buildId=unknown
java.fullversion=J2RE 1.5.0 IBM J9 2.3 Windows 2000 x86-32 j9vmwi3223-20061001 (JIT enabled)
J9VM - 20060915_08260_lHdSMR
JIT - 20060908_1811_r8
GC - 20060906_AA
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
Framework arguments: -product com.ibm.rational.rad.product.ide
Command-line arguments: -os win32 -ws win32 -arch x86 -product com.ibm.rational.rad.product.ide

!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2010-02-04 00:36:38.094
!MESSAGE Application error
!STACK 1
java.lang.UnsatisfiedLinkError: swt-win32-3235 (Not found in java.library.path)
at java.lang.ClassLoader.loadLibraryWithPath(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadLibraryWithClassLoader(Unknown Source)
at java.lang.System.loadLibrary(Unknown Source)
at org.eclipse.swt.internal.Library.loadLibrary(Unknown Source)
at org.eclipse.swt.internal.win32.OS.(Unknown Source)
at java.lang.J9VMInternals.initializeImpl(Native Method)
at java.lang.J9VMInternals.initialize(Unknown Source)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.(Unknown Source)
at java.lang.J9VMInternals.initializeImpl(Native Method)
at java.lang.J9VMInternals.initialize(Unknown Source)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.createDisplay(Unknown Source)
at org.eclipse.ui.PlatformUI.createDisplay(Unknown Source)
at org.eclipse.ui.internal.ide.IDEApplication.createDisplay(Unknown Source)
at org.eclipse.ui.internal.ide.IDEApplication.run(Unknown Source)
at org.eclipse.core.internal.runtime.PlatformActivator$1.run(Unknown Source)
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.runApplication(Unknown Source)
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.start(Unknown Source)
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(Unknown Source)
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(Unknown Source)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
at org.eclipse.core.launcher.Main.invokeFramework(Unknown Source)
at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Unknown Source)
at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Unknown Source)
at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Unknown Source)



Solution - Simple
Goto RAD inst directory, c:\program files\IBM\SDP70\
Right click on eclipse.exe, select run as Administrator

:):)
Enjoy

5 comments:

vineela said...

I love your blog title Sir :))

KK said...

Thank you very much. I was loosing my hope by reading a lot from IBM site and reaching no where!!!!
Your answer to the point.
I love it!!!
Thank you once again
--KK007

Manindra Kishore said...

Hey Buddy,

Thank you very much.
You have no idea how much you helped me.
I just Love you.

Cheers...

Manin

Manindra Kishore said...

Hey buddy,

Thank you very much dude.
You have no idea how much you helped me.

I just love you dude.

Cheers...

Scott Lang said...

Thank you so much.

You solved my problem and saved me.